כתבו על פינגוין

סיפור של גלידה - כבר 68 שנה

גלידת פינגוין הוקמה בשנת 1951 על ידי צבי אריה קריסטל והלנה, אשתו
כאשר הם היו בפולין, מיד לאחר המלחמה (מלחמת העולם השנייה), הם חשבו להקים מפעל גלידה בארץ החמה של ישראל
מיד עם הגיעם לארץ הקודש החלו בני הזוג להגשים את חלום נעוריהם. הם רכשו ציוד להכנת גלידה והחלו לרענן את הסודות ולהתאים את הגלידה למוצרי הגלם הישראליים. השם הוא גלידה פינגוין
צבי אריה, ראש המשפחה, לרוע המזל לא נהנה ממימוש חלומותיו לאורך זמן, ונפטר בטרם עת
אבל אשתו ובנו החליטו לשמור על הרצון הלא כתוב

כתבות, סרטונים ומאמרים על גלידרית פינגוין

זה קר ומתוק: הגלידריות הכי טובות בארץ - MAKO

יש לי גלידה הכי טובה - סיור גלידריות - YNET

10 גלידות הבוטיק הכי טובות שיש - MAKORRISHON

עושים כבוד לעסקים הוותיקים של השרון-MAKORRISHON

10 הכי: הגלידריות הכי שוות בארץ - MAKO

חזור